Demet Özdemir kaç yaşında, kimdir? Demet Özdemir nereli?

Demet Özdemir kaç yaşında, kimdir? Demet Özdemir nereli?
Yayınlama: 01.09.2023
101
A+
A-

Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında? Demet Özdemir nereli? Demet Özdemir neden gündemde? Demet Özdemir’in hayatı merak ediliyor. Demet Özdemir’in hayatını haberimizde bulabilirsiniz…

Demet Özdemir kimdir?

Özdemir, 26 Şubat 1992’de Kocaeli’de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak dünyaya geldi. Büyükannesi Bulgar vatandaşıdır. Babası ve annesi için annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul’a taşındı. Özdemir bir röportajında ​​babasıyla olan ilişkisini şöyle anlatıyor: “Yıllardır tanışıyorduk ama kısa süre önce barıştık. Ama bizden nefret ettiğinizi ya da bizi sevdiğinizi hiç düşünmedim.” Demet Özdemir 2023 itibariyle 31 yaşındadır.

Bengü için yaptığı performanslarda gruplar halinde sanatçı ekibinde yer aldı, daha sonra Efes Kızları’nın kadrosunda yer almaya başladı. O dönem Flash TV’de yayınlanan Ayşe Dinçer’in eğlence programına da katıldı. 2011-2013 yılları arasında Studio Actors’da verilen eğitimleri takip etti ve iki yıl boyunca tiyatro kursuna gitti. Mustafa Sandal’ın Ateş Et ve Unut adlı klibinde rol aldı. İlk televizyon deneyimini 2013-2014 yılları arasında FOX’ta yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Aylin karakterini canlandırarak yaşadı. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Alya karakterini canlandırdı. Tut Sözü filminde Demet karakteri. 2015 yılında Star TV’de yayınlanan Çilek Kokusu dizisinde Aslı karakterini canlandırdı. Bengü’nün Hodri Meydan şarkısının klibinde yer aldı. 2016-2017 yılları arasında FOX’ta yayınlanan 309 numaralı dizide Lale karakterini canlandırdı. 2017 yılında Burak Aksak’ın yazıp yönettiği Sen Kimle Ediyor filminde Aysel karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakterini canlandırdı. Early Bird dizisindeki performansıyla Murex D’or Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Psikiyatrist Gülseren Budayioğlu’nun Aralık 2019’da TV8’de yayınlanmaya başlayan Camdaki Kız adlı romanından uyarlanan “Doğumunuz Kaderinizdir” adlı televizyon dizisinde “Zeynep Göksu Tunahan” karakterine hayat verdi. Dizi 12 Mayıs’ta sona erdi. 2021 finaliyle. Günümüzde internet platformu Disney+’ın Dünya ile Benim Arasında adlı televizyon dizisinde rol almaktadır.

Oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Koç’la birlikte 28 Ağustos 2022’de vizyona girdi.Çift, 13 Nisan 2023’te boşanacaklarını duyurdu ve 8 Mayıs 2023’te Adalar’da boşandı.

Mina Koyuncular kaç yaşında, kimdir? Mina Koyuncular kaç kardeş, nereli?

Mina Koyuncular kaç yaşında, kimdir? Mina Koyuncular kaç kardeş, nereli?

Filmografisi
Televizyon
Yıl    Yapım    Rol    Notlar    Kanal
2013-2014    Sana Bir Sır Vereceğim    Aylin Gündoğdu    Başrol oyuncusu    FOX
2014    Kurt Seyit ve Şura    Alya    Yardımcı oyuncu    Star TV
2015    Çilek Kokusu    Aslı Koçer    Başrol oyuncusu
2016-2017    No: 309    Lale Yenilmez    FOX
2017    Sen Kiminle Dans Ediyorsun?    Aysel Taşkıran    Star TV
2018-2019    Erkenci Kuş    Sanem Aydın    Star TV
2018    TOLGSHOW    Kendisi    Konuk    FOX
2019-2021    Doğduğun Ev Kaderindir    Zeynep Göksu    Başrol oyuncusu    TV8
2021    Çok Güzel Hareketler 2    Kendisi    Konuk    Kanal D
2022    İbrahim Selim ile Bu Gece    FOX
2023-günümüz    Adım Farah    Farah Erşadi    Başrol oyuncusu
İnternet dizi ve filmleri
Yıl    Yapım    Rol    Notlar    Platform
2022    Dünyayla Benim Aramda    İlkin Ketenci    Başrol oyuncusu    Disney+
Aşk Taktikleri    Aslı Yıldırım    Netflix
2023    Aşk Taktikleri 2
Yakında    Aşk Taktikleri 3
Sinema
Yıl    Yapım    Rol    Notlar
2015    Tut Sözünü    Demet    Başrol oyuncusu
2017    Sen Kiminle Dans Ediyorsun?    Aysel
Reklam
2012    Pegasus Hava Yolları       Hostes
2015    Freshco       Reklam yüzü
2016    Garnier    
2019-günümüz    Pantene    –
Ödülleri ve adaylıkları
Yıl    Ödül Töreni    Kategori    Proje    Kaynak    Sonuç
2014    StarMetre Fan Faktör 2 Kristal Ödülleri    Kristal Ödül    Sana Bir Sır Vereceğim        Kazandı
2016    7. KTÜ Medya Ödülleri    En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu    Çilek Kokusu        Adaylık
2. Türkiye Gençlik Ödülleri    En İyi Kadın Dizi Oyuncusu        Adaylık
43. Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu    No: 309       Adaylık
2017    1. Müzikonair Ödülleri    En İyi Kadın Dizi Oyuncusu        Adaylık
Gelişim Üniversitesi 6. Medya Ödülleri    Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu      Kazandı
2018    45. Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Romantik Komedi Kadın Oyuncu    Erkenci Kuş        Kazandı
Medya Ve Sanat Ödülleri    En İyi Dizi Çifti (Can Yaman ile birlikte)     Kazandı
2019    19. İnternet Medyası Yılın En İyileri    En İyi Dizi Çifti (Can Yaman ile birlikte)        Kazandı
Murex D’or Ödülleri    Uluslararası En İyi Kadın Oyuncu       Kazandı
Türkiye Gençlik Ödülleri    En İyi Kadın Dizi Oyuncusu       Kazandı
Quality Ödülleri    En Quality Kadın Oyuncu        Kazandı
2020    Türkiye Gençlik Ödülleri    En İyi Kadın Dizi Oyuncusu    Doğduğun Ev Kaderindir       Adaylık